اردوی فرهنگی، گردشگری جمعی از یاوران علمی و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به مقصد کهمان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۴/۲۳

اردوی فرهنگی، تفریحی، گردشگری و اجتماعی جمعی از یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان در منطقه گردشگرپذیر کهمان واقع در شهرستان سلسله استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردو، روز پنجشنبه، 21 تیرماه سال جاری با همکاری مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان و نهاد رهبری این دانشگاه برگزار شد.

در این اردو، حجت‌الاسلام و المسلمین عبداله فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی محمدی‌ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان و مهدی سپهوند، مدیر اجرایی نهاد رهبری دانشگاه لرستان حضور داشتند.

نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام و المسلمین عبداله فاضلی، اقامه شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی در سخنانی، چرایی قیام تاریخ‌ساز عاشورا را تبیین کرد و فرارسیدن ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش را تسلیت گفت.

وی در گفته‌هایش با استناد به قیام کربلا، درباره تقویت فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت، توضیحاتی را ارائه کرد و یاد و خاطره شهیدان سرافراز ایران اسلامی را گرامی داشت.

در این اردو، مسابقه فرهنگی اجرا شد و به برگزیدگان، هدایایی اهداء شد.

۱۴۰۳/۰۴/۲۳ - ۰۶:۱۲