نشست مجازی شورای راهبردی بین‌الملل دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۴/۲۸

نشست مجازی شورای راهبردی بین‌الملل دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان در این نشست که عصر روز پنجشنبه، 28 تیرماه سال جاری به‌صورت مجازی برگزار شد دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان خواهان هماهنگی بیشتر بین معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و مدیریت گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی این دانشگاه برای ارتقای خدمات و زیرساخت‌های آموزشی دانشجویان بین‌الملل شد.

رئیس دانشگاه لرستان، در این نشست، درباره ضرورت ارتقای خدمات پذیرش دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) دانشگاه لرستان، توضیحاتی ارائه کرد.

از جمله موارد توضیح مصوبات هیئت امنای دانشگاه لرستان درباره‌ی دانشجویان‌ بین‌الملل با تأکید بر شهریه این دانشجویان بود.

در این نشست، دکتر غلام‌حسین حسینی، مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان و دکتر منوچهر نصری، رئیس اداره امور کنسولی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های استان لرستان نیز درباره تعداد دانشجویان بین‌الملل دانشگاه لرستان و میزان پراکنش این دانشجویان در رشته‌های مختلف تحصیلی، گزارشی ارائه کرد.

دکتر نصری توضیح داد بیشترین تعداد دانشجویان بین‌الملل در رشته‌هایی همچون حقوق خصوصی، حسابداری، مدیریت کسب و کار، روانشناسی تربیتی، زبان و ادبیات عرب و مدیریت بازرگانی و سپس سایر رشته‌ها در حال تحصیل هستند.

در این نشست، درباره راهکارهای تقویت پذیرش دانشجویان جدید بین‌الملل در مهرماه بحث و تبادل نظر شد.

در حال حاضر دانشگاه لرستان دارای تعداد 600 دانشجوی خارجی است.

گسترش دیپلماسی علمی بین‌المللی با تأکید بر دانشگاه‌های کشورهای اسلامی از جمله اهداف جذب دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) است.

۱۴۰۳/۰۴/۲۸ - ۱۹:۱۲