مشاور و سرپرست گروه فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان منصوب شد

۱۴۰۳/۰۷/۱۴

با حکم دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عارف بهاروند، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، به‌عنوان مشاور و سرپرست گروه فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در حکم رئیس دانشگاه لرستان خطاب به دکتر عارف بهاروند، آمده است: «... بایسته است با بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت نخبگانی دانشگاهی با رویکرد تحول‌گرایی، در ارتقای زیرساخت‌های عمرانی و فنی دانشگاه لرستان، اهتمام ورزید تا دانشگاه لرستان از نظر زیرساخت‌های عمرانی، بیش از پیش، ارتقاء یابد».

در بخش دیگری از این حکم از دکتر بهاروند خواسته شده است اقدامات مرتبط با مدیریت سبز دانشگاه لرستان، تداوم هرچه کیفی‌تر منظرسازی کالبدی دانشگاه با نگاه هویت اصیل اسلامی و ایرانی و نظارت هرچه دقیق‌تر برای ارتقای کیفیت پروژه‌های عمرانی دانشگاه، گسترش یابد.

گفتنی است رئیس دانشگاه لرستان از مهندس مجید شاکرمی، مدیر پیشین گروه فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان، به خاطر اقدامات و فعالیت‌های انجام شده، قدردانی کرد.

۱۴۰۳/۰۷/۱۴ - ۲۰:۳۱