اخبار

مرکز مدیریت مهارت‌آموزی کوهدشت با هدف ارتقای مهارت‌‌‌های شغلی دانشجویان افتتاح شد

۱۴۰۳/۱۱/۳۰

مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی کوهدشت، وابسته به مرکز آموزش عالی این شهرستان، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، آیین افتتاح، روز سه‌شنبه 30 بهمن‌ماه سال جاری با حضور دکتر پویان رضا‌پور، سرپرست مرکز آموزش عالی کوهدشت و دکتر حبیب میرزایی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کوهدشت، برگزار شد.

ایجاد مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی کوهدشت که مجوز آن به امضای مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان لرستان رسیده است در راستای گسترش ارتباط بین مراکز آموزش عالی با سازمان‌ها و ادارات برای ارتقای مهارت‌آموزی دانشجویان است.

ایجاد مرکز از جمله مفاد تفاهم‌نامه‌ی منعقد شده بین مرکز آموزش عالی کوهدشت، وابسته به دانشگاه لرستان و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کوهدشت در دی‌ماه 1403 است.

همچنین، در همین روز (سه‌شنبه 30 بهمن‌)، نشست گسترش همکاری کاربردی مرکز آموزش عالی کوهدشت با مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کوهدشت برگزار شد و دو طرف بر تقویت همکاری‌های کاربردی دوجانبه با رویکرد مهارت‌افزایی دانشجویان، تأکید کردند.

به گفته‌ی دکتر پویان رضاپور، سرپرست مرکز آموزش عالی کوهدشت، مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی ( TMC) برای استفاده عموم دانشجویان به‌ویژه انجمن‌های علمی، کانون‌ها و نهادهای دانشجویی با هدف توانمندسازی مهارت‌های کاربردی دانشجویان و دانش‌آموختگان، با رویکرد اشتغال، راه‌اندازی شده است.

دکتر رضاپور در نشست گسترش همکاری بین مرکز آموزش عالی کوهدشت و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان کوهدشت گفت: «هدف اصلی از تأسیس چنین مراکزی، رفع کمبودها در زمینه‌ی مهارت‌‌های شغلی است تا دانشجویان بتوانند فعالیت خود را در هر زمینه‌ای که استعداد مهارتی شغلی هستند انجام دهند و در جامعه بتوانند در مسیر کارآفرینی حرکت کنند؛ این مهم، باعث می‌شود تا حد زیادی از مهاجرت‌های ناخواسته و برخی ناامیدی‌ها در بین جوانان کاسته شود و در نهایت، امید به آینده مبتنی بر تقویت مهارت‌های کاربردی در سطح دانشجویان و دانش‌آموختگان، تقویت شود».

وی تشریح کرد: «دانشجو باید توانمند و اندیشمند، تربیت شود و به‌گونه‌ای آموزش ببیند که پس از دانش‌آموختگی، بتواند برای جامعه، فردی متعهد و متخصص باشد. مهم‌‌‌ترین دغدغه بعد از اتمام دوره دانشجویی، نگرانی برای نیازهای شغلی دانشجویان است. فعالیت‌ها در حوزه مهارت‌آموزی باید فرهنگ‌سازی شود و این موضوع مهم، انسان‌های باانگیزه و فرصت‌ساز را می‌طلبد که در قالب علم‌آموزی همراه با عمل، بتوانند به اهداف خود دست یابند».

دکتر رضاپور، تصریح کرد: «نباید مهارت‌آموزی را فقط محدود به اخذ مدرک کرد؛ بلکه بایستی مهارت‌های آموخته شده به مرحله‌ی عمل برسند که امیدواریم در این زمینه، برگزاری کارگاه‌های مهارتی عملی برای دانشجویان، گسترش یابد».

گفتنی است در حال حاضر، مرکز آموزش عالی کوهدشت، دارای 160 دانشجوی دختر در رشته‌های «زبان و ادبیات انگلیسی» و «ریاضیات و کاربردها» است.

تقویت مهارت‌افزایی دانشجویان، از جمله رویکردهای مورد تأکید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

گزارش تصویری

۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۱۸:۵۱
۴۵۷ بازدید