موفقیت انجمن علمی دانشجویی نانو دانشگاه لرستان در بخش‌های آموزش و پژوهش در سطح کشور

۱۴۰۳/۰۷/۱۵

انجمن علمی دانشجویی نانو دانشگاه لرستان توانست در مجمع هفتم اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی شیمی کشور، در بخش پژوهش به عنوان انجمن علمی دانشجویی برتر و در بخش آموزش، به عنوان انجمن شایسته تقدیر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مجمع به میزبانی شیراز برگزار شد و تقدیرنامه اهداء شده به انجمن علمی دانشجویی نانو دانشگاه لرستان به امضای مریم پورشهباز زودلی، دبیر هفتمین مجمع اتحادیه علمی دانشجویی شیمی کشور رسیده است.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر اداره انجمن‌های علمی دانشجویی این دانشگاه وابسته به مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فعالیت می‌کنند.

در بخش نشریات علمی دانشجویی نیز نشریه انجمن علمی دانشجویی نانو دانشگاه لرستان موفق شد در این رویداد، به عنوان برتر در سطح انجمن‌های علمی دانشجویی شیمی کشور دست یابد.

همچنین، این انجمن به عنوان انجمن برتر دانشجویی شیمی کشور در این دوره از مجمع اتحادیه انتخاب شد.

دبیر انجمن علمی دانشجویی نانو دانشگاه لرستان، رضا نورعلی است.

انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر اداره انجمن های علمی دانشجویی وابسته به مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هستند.

تصویر تقدیرنامه‌های انجمن علمی برتر دانشجویی کشور (عناوین کسب شده) به پیوست خبر است:‌

بخش پژوهش

بخش آموزشی