مدیرکل امور دانشجویان داخل وزارت علوم از دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۳/۰۴/۱۶

دکتر ابوالفضل دانشور، مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان به‌ویژه سالن‌های نشست‌ها بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه و یوسف عباسی، مدیر حراست این دانشگاه صورت گرفت.

هدف از این بازدید، ارزیابی و سنجش میزان و سطح آمادگی دانشگاه لرستان برای برگزاری نشست کارشناسان کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه لرستان است.

به گفته‌ی دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان این بازدید براساس تلاش معاونت دانشجویی این دانشگاه برای کسب میزبانی نشست کارشناسان کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌های کشور صورت گرفت.

دکتر شاهین به خبرنگار ما گفت: «اینکه کارشناسان کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور نشست خویش را در دانشگاه لرستان برگزار خواهند کرد بدون شک برای دانشگاه لرستان, برکاتی خواهد داشت».

پس از بازدید، نشست مدیرکل امور دانشجویان داخل (داخل کشور) وزارت علوم با رئیس دانشگاه لرستان, معاون دانشجویی و مدیر حراست این دانشگاه به میزبانی معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، دکتر علی نظری و دکتر مهدی شاهین، رئیس و معاون دانشجویی دانشگاه لرستان گزارشی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های دانشگاه لرستان و زیرساخت‌های این دانشگاه ارائه کردند.

۱۴۰۳/۰۴/۱۶ - ۲۱:۳۳