پیام رئیس دانشگاه لرستان به‌مناسبت حضور حماسه‌آفرین مردم در انتخابات و شکست دشمنان

۱۴۰۳/۰۴/۱۶

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان با صدور پیامی، حضور حماسه‌آفرین مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری و شکست دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام دکتر علی نظری به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

باردیگر ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، با لبیک گفتن به ندای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و برای پیشرفت کشور، در انتخابات شرکت کرد تا دشمنان این مرز و بوم که بر طبل تحریم انتخابات می‌کوبیدند ناامید شوند.

انتخابات، مظهر مردم‌سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی و یکی از متغیرهای مهم قدرت نرم انقلاب اسلامی است.

حضور حماسی مردم در پای صندوق‌های رأی، بار دیگر وفاداری مردم به نظام اسلامی را به جهانیان نشان داد.

مهم‌ترین پیام این حضور، مشارکت برای اقتدار جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور است.

ضمن تشکر از کلیه دانشگاهیانی که در خلق این حماسه باشکوه با دعوت از مردم، مشارکت فعال داشتند و با آرزوی موفقیت برای جناب آقای دکتر جلیلی، بدین‌وسیله پیروزی جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به ایشان تبریک عرض می‌کنم.

بدون شک همدلی و همراهی و مشارکت همه آحاد مردم، روز به روز کشور را به تمدن نوین اسلامی، نزدیک‌تر خواهد کرد.

ضمن تبریک به منتخب ملت، باید همگی تلاش کنیم در هر جایگاهی که هستیم ایران عزیز، روز به روز، قوی‌تر و اقتدار ایران اسلامی در منطقه و جهان، تقویت شود.

۱۴۰۳/۰۴/۱۶ - ۱۴:۰۹