پیام مدیر گروه علوم ورزشی دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته تربیت‌ بدنی

۱۴۰۳/۰۷/۲۶

دکتر رامین بیرانوند، مدیر گروه علوم ورزشی (تربیت بدنی) دانشگاه لرستان با صدور پیامی، فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش (26 مهر تا 2 آبان) را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام مدیر گروه علوم ورزشی دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«۲۶ مهر ماه در تقویم رسمی کشور به عنوان روز تربیت‌بدنی نام‌گذاری شده و اولین روز از هفته تربیت‌بدنی و ورزش به شمار می‌رود. این مناسبت علاوه بر این‌که به‌عنوان فرصتی جهت ترویج فرهنگ سلامت، نشاط و پویایی در جامعه به شمار می‌رود، بهانه‌ای است که از فعالان این عرصه که با تلاش‌های صادقانه خود در مسیر ارتقای سطح سلامت عمومی گام برمی‌دارند نیز قدردانی شود.

بر همین اساس اینجانب با تقدیر از زحمات تمامی دست‌اندرکاران امر سلامت و تندرستی دانشگاه لرستان، هفته تربیت‌بدنی و ورزش را به اساتید، کارشناسان و دانشجویان گروه علوم ورزشی و همچنین کارکنان اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان تبریک عرض می‌نمایم و برای این عزیزان، آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم».

تربیت بدنی

۱۴۰۳/۰۷/۲۶ - ۲۰:۵۳