حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حاتمی‌کن‌کبود به عنوان رئیس جدید دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌های استان کردستان معارفه شد

۱۴۰۳/۰۷/۰۵

با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، آیین معارفه (معرفی) حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، به‌عنوان رئیس جدید دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان کردستان و مسئول جدید نهاد رهبری دانشگاه کردستان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، آیین مذکور به تاریخ چهارشنبه، 4 مهرماه سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، تاکنون، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان بوده است.

وی عضو هیئت علمی و دانشیار گروه الهیات و معارف اسلامی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان است.

رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در آیین معارفه، از حجت‌الاسلام و المسلمین عباسعلی فرهنگیان، رئیس پیشین دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌های کردستان به خاطر زحمات و فعالیت‌های انجام شده، قدردانی کرد و حجت‌الاسلام و المسلمین حاتمی‌کن‌کبود، به صورت رسمی به عنوان رئیس جدید دفاتر نهاد رهبری دانشگاه‌های استان کردستان، معارفه (معرفی) شد.

در آیین معارفه، مدیران نظام آموزش عالی استان کردستان و برخی مقامات و مدیران استان، حضور داشتند.

تصویر حکم انتصاب دکتر حاتمی‌کن‌کبود در منصب مدیریتی جدید، پیوست خبر است:‌

photo_۲۰۲۴-۰۹-۲۶_۰۸-۱۷-۴۱