اهدای 60 نهال بلوط از سوی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان در راستای مدیریت سبز

۱۴۰۲/۰۳/۱۱

دکتر فیض‌اله شهبازی، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان تعداد 60 نهال بلوط را در راستای صیانت از محیط‌زیست و گسترش فضای سبز دانشگاهی به حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان اهداء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در همین رابطه، دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق، مسئول حوزه کاری مدیریت سبز دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ما، تشریح کرد: «نهال‌های بلوط اهداء شده توسط جناب آقای دکتر شهبازی در پارک گونه‌های بومی دانشگاه لرستان کاشته خواهند شد».

وی افزود: «جناب آقای دکتر شهبازی هر سال تعدادی نهال درخت را در راستای صیانت از محیط زیست و طبیعت، اهداء می‌کند».

گفتنی است صبح روز پنجشنبه، 11 خردادماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و نیروهای فضای سبز دانشگاه لرستان، با کاشت نهال، پروژه احداث باغ مرکبات سایت مرکزی دانشگاه لرستان آغاز شد.

به گفته‌ی دکتر سلیمانی‌مطلق، حدود 280 گونه نهال که آب‌دوست نیستند در باغ مرکبات سایت مرکزی دانشگاه لرستان، کاشت می‌شود.

گسترش فضای سبز و درخت‌کاری در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت سبز دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۰۳/۱۱ - ۱۷:۲۰