جشنواره سراسری فرهنگی، ورزشی شمیم در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۴/۲۴

نشست برنامه‌ریزی برگزاری جشنواره سراسری فرهنگی، ورزشی شمیم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (شمیم خانواده)، با حضور سردار محمد علی‌پور، جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان و دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس برنامه‌ریزی مشترک بین معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، جشنواره سراسری فرهنگی، ورزشی شمیم (شمیم خانواده) از تاریخ دوم مردادماه سال جاری به مدت چهار روز در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

از سراسر کشور، شرکت‌کنندگان در این جشنواره کشوری شرکت خواهند کرد.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از برگزاری جشنواره‌ها، نشست‌ها و همایش‌های دارای تراز کشوری (سراسری) در دانشگاه لرستان استقبال کرد و آن را به نفع دانشگاه لرستان و استان لرستان و باعث خیر و برکت دانست.

نشست برنامه‌ریزی برای تقویت هماهنگی و برنامه ریزی های برگزاری این جشنواره کشوری، صبح روز یکشنبه، 24 تیرماه سال جاری در اتاق معاون دانشجویی دانشگاه لرستان (دکتر مهدی شاهین) برگزار شد.

مدیران حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و تعدادی از دست‌اندرکاران و مدیران مربوط به بخش‌های مختلف جشنواره مذکور نیز در این نشست حضور داشتند و هرکدام دیدگاه‌های خویش در رابطه با راهکارهای برگزاری مطلوب جشنواره بیان کردند.

در این جشنواره مسابقات مختلف فرهنگی و ورزشی برگزار خواهد شد.

۱۴۰۳/۰۴/۲۴ - ۱۱:۰۲