در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد: نشست ارائه تجربیات فرصت مطالعاتی خارج از کشور
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و در راستای همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری و سند جامع روابط بین الملل علمی، نشست علمی با موضوع «تجربیات فرصت مطالعاتی در دانشگاه مکگیل» با سخنرانی دکتر حمیدرضا عیسوند، استاد گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی دانشگاه لرستان با حضور رئیس و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در ابتدای این نشست، دکتر محمود غلامی، دبیر همایش، توضیحاتی را در خصوص نقش تصمیم سازی های درست به عنوان یکی از رسالت های دانشگاهیان در تصمیم گیری های کلان حاکمیت ارایه نمود.
وی توضیح داد که یکی از بهترین و کم هزینه ترین راهکارهای تصمیم سازی، استفاده از تجربیات اساتیدی است که فرصتهای مطالعاتی خارج از کشور را گذرانده اند.
در ادامه دکتر عیسوند به معرفی پژوهشهای خود در زمینه تکنولوژی تهیه CFS از باکتریها پرداخت.
وی با تاکید بر نقش مؤثر این تکنولوژی در کشاورزی پایدار، اهمیت استفاده از این روشها در بهبود عملکرد کشاورزی و کاهش اثرات مخرب زیستمحیطی را مورد بحث قرار داد.
او به تجربیات ارزشمند خود در دانشگاه مکگیل اشاره کرد و سیستم آموزشی پیشرفته این دانشگاه، بهرهمندی آن از حضور دانشجویان بینالمللی، ارتباط قوی دانشگاه با صنایع و جامعه، و تأمین بودجههای تحقیقاتی از محل طرح های تقاضا محور را از مهمترین مزایای این دانشگاه دانست. همچنین، آزادی عمل اساتید در پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی متناسب با پروژههای تحقیقاتی، از دیگر نکات کلیدی مطرح شده در این نشست بود.
دکتر عیسوند همچنین به مقایسه سیستم تحقیقاتی دانشگاه مکگیل و دانشگاههای داخلی پرداخت و با تأکید بر تفاوتها، بر اهمیت تقاضامحور بودن تحقیقات علمی اشاره کرد. این نشست با پرسش و پاسخ شرکتکنندگان و بحث پیرامون موضوعات مطرحشده به پایان رسید.