بازدید رئیس دانشگاه لرستان از حوزه آزمون عملی تربیت بدنی

۱۴۰۳/۰۶/۰۹

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه و یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه، از حوزه آزمون عملی تربیت بدنی سال 1403 واقع در سالن ورزشی امام علی (ع) سایت مرکزی این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، عصر روز جمعه، 9 شهریورماه سال جاری صورت گرفت.

دکتر نظری و دکتر محمدزاده با دست‌اندرکاران برگزاری این آزمون گفت‌وگو کردند.

همچنین با برخی از خانواده‌های داوطلبان که همراه ایشان به محل محوطه بیرونی حوزه آزمون آمده بودند گفت‌وگو شد.

آزمون عملی تربیت‌بدنی (علوم ورزشی) سال 1403 همچون سایر استان‌های کشور در استان لرستان به میزبانی سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان برگزار شد.

این آزمون در روز پنج‌شنبه، 8 شهریور با حضور تعداد 328 داوطلب پسر و در روز جمعه، 9 شهریور با حضور تعداد 469 نفر دواطلب دختر برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۶/۰۹ - ۲۱:۴۳