بازدید معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از سرای دانشجویان دختر این دانشگاه در خیابان ولیعصر (عج) خرم‌آباد

۱۴۰۳/۰۷/۱۵

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر علی زارعی، مدیر امور دانشجویی این دانشگاه و پیروز امید‌نژاد، رئیس اداره تغذیه دانشگاه از سرای دانشجویی دانشجویان دختر واقع در خیابان ولیعصر (عج) خرم‌آباد بازدید و با دانشجویان گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید، شامگاه یکشنبه، 15 مهرماه سال جاری انجام شد و بیش از دو ساعت تداوم یافت.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان با سرپرستان گفت‌وگو کرد و از دانشجویان خواست نظرات خود درباره کیفیت غذا و مشکلات سرای دانشجویی را بیان کردند.

دکتر علی زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان نیز نکات مدنظر دانشجویان را یادداشت کرد تا در اسرع وقت پیگیری‌ها صورت گیرد.

از جمله دستورات معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، ارتقای ساماندهی فضای سبز موجود در سرای دانشجویی بود.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از اتاق‌های اسکان دانشجویان نیز بازدید کرد و به دانشجویانی که نظافت اتاق‌ آن‌ها بهتر از سایرین بود هدایایی اهداء کرد تا دانشجویان تشویق شوند هرچه بیشتر نظافت اتاق‌های اسکان را رعایت کنند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از بخش‌های گوناگون سرای دانشجویی از جمله آشپزخانه‌ها و نمازخانه‌ها نیز بازدید کرد.

دکتر مهدی شاهین در جمع دانشجویان خواستار مشارکت هرچه بیشتر آن‌ها در امورات مربوط به نظم و نظافت سرای دانشجویی شد.

۱۴۰۳/۰۷/۱۵ - ۲۱:۱۱