برگزاری آزمون عملی تربیت بدنی در سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۶/۰۸

بخش عملی آزمون علوم ورزشی (تربیت بدنی) سال 1403 در استان لرستان به میزبانی سالن امام علی (ع) دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آزمون که شامل سنجش آمادگی‌های مختلف جسمانی و تندرستی پسران و دختران است در بخش پسران در روز پنج‌شنبه، 8 شهریورماه سال جاری برگزار شد.

تعداد داوطلبان پسر در این آزمون 328 نفر است.

داوطلبان دختر نیز تعدادشان 469 نفر است که در روز جمعه، 9 شهریورماه سال جاری به رقابت می‌پردازند.

داوطلبان در یک آزمون علمی و عملی باید بتوانند مراحل مختلف را با موفقیت سپری کنند تا در نهایت در دانشگاه‌ها پذیرفته شوند.

رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، مدیر گروه تربیت‌بدنی این دانشگاه دکتر رامین بیرانوند و رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه دکتر محسن اقبالی است.

در روزهای آزمون در مجموع حدود 800 نفر داوطلب به رقابت می‌پردازند.

۱۴۰۳/۰۶/۰۸ - ۲۱:۳۴