برگزیدگان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشگاه لرستان تجلیل شدند

۱۴۰۳/۰۷/۲۵

دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی این دانشگاه و دکتر محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه، از برگزیدگان مسابقات درون دانشگاهی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشگاه لرستان تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز چهارشنبه، 25 مهرماه سال جاری، در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه، آیین تجلیل از نفرات برتر مسابقات درون دانشگاهی المپیاد ورزشهای فناورانه دانشگاه لرستان در رشته‌های ps و fifa و ماشین‌های خودران و فناوری در ورزش، برگزار شد.

در این مسابقات که در دو رشته ps و fifa برگزار شد در رشته ps نفر اول محمد مسعود حیدری، نفر دوم، امیر محمد حسنوند و نفر سوم محمد حسین مطهری مقدم تجلیل شدند.

در رشته fifa نفر اول محمدمهدی محمدی‌فرد، نفر دوم، فرهاد ولی‌زاده و شایان راوند و مهدی شاکرمی نفر سوم شدند.

همچنیین از تیم 8 نفره ورزش‌های رباتیک و تیم 2 نفره فناوری در ورزش تجلیل شد.

دکتر شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از 26 نفر از شرکت‌کنندگان این مسابقات نیز تجلیل کرد.

عوامل اجرایی این مسابقات نیز تجلیل شدند.

گفتنی است دکتر مهدی شاهین، دبیر استانی برگزاری مسابقات فناورانه و امیر پارسا، مسئول دبیرخانه المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۳/۰۷/۲۵ - ۲۳:۴۴