به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد: نشست همکاری دانشگاههای استان لرستان و شرکت مخابرات لرستان با موضوع همایش اقتصاد دیجیتال
نشست رؤسای دانشگاههای استان لرستان از جمله دانشگاه لرستان، پارک علم و فناوری استان و شرکت مخابرات استان لرستان با رویکرد تقویت راهکارهای گسترش همکاریهای مشترک کاربردی و برنامهریزی همایش اقتصاد دیجیتال، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز چهارشنبه، 9 آبانماه سال جاری به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد ابتدا دکتر نبیاله شمیفر، مدیر شرکت مخابرات استان لرستان در سخنانی توضیح داد وجود زیرساخت مخابراتی و اینترنتی در کشور اجازه نداد در دوران همهگیری کرونا، چرخ آموزش کشور دچار وقفه شود و آموزش در بستر مجازی تداوم یافت و تعطیل نشد.
شمیفر تشریح کرد شرکت مخابرات ایران نزدیک به یک سال است اقدام به تأسیس مرکز تحقیق و توسعه کرده است و ما هم درخواست کردیم این مرکز براساس همکاری با دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی استان از جمله دانشگاه لرستان، در شرکت مخابرات استان هم فعال بشود.
وی اظهار داشت در جهان امروز شاهد جریان تغییر تکنولوژی هستیم؛ همین باعث شده است که ما باید به سرعت به سوی تحقیقات و پژوهشهای کاربردی متناسب با تغییرات تکنولوژیک دنیا برویم؛ در این مسیر نیازمند کمک دانشگاهها هستیم.
دکتر شمسیفر به این نکته اشاره کرد که شهر هوشمند در حال تحقق است و ما در همه جنبهها براساس پژوهشها و تحقیقات کاربردی، به این سو خواهیم رفت؛ پس، اهمیت دارد که همکاری خود را با دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی گسترش بدهیم.
مدیر شرکت مخابرات استان لرستان درباره این موضوع سخن گفت که باید با همکاری دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری استان لرستان به سوی اقتصاد دانشبنیان برویم و مؤلفههای اقتصاد دیجیتال را تقویت کنیم.
وی از دانشگاههای استان لرستان و پارک علم و فناوری این استان خواست براساس بهرهمندی از ظرفیتهای نخبگانی دانشگاهی، در طراحی نرمافزارهای کاربردی {متناسب با هوشمندسازی، اقتصاد دانشبنیان و دیجیتال}، مشارکت داشته باشند و در این رابطه، نیازهای جدید شرکت مخابرات استان لرستان را رفع کنند.
وی خبر داد قرار است دیماه سال جاری، با حضور برخی مقامات کشوری، یک همایش با موضوع اقتصاد دیجیتال در دانشگاه لرستان برگزار بشود و توقع داریم این همایش با همکاری مشترک دانشگاه لرستان، به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سخنانی، برخی محتوای قانون جهش تولید دانشبنیان را با تأکید بر ماده 13 این قانون، تشریح کرد.
براساس ماده 13 هر مقدار که یک شرکت {دولتی یا غیردولتی} بتواند همکاری بین واحد تحقیق و توسعهی خود را مراکز دانشگاهی را با هدف انجام تحقیقات و پژوهشهای کاربردی جدید انجام بدهد مبلغ موجود در قرارداد بین آن شرکت با دانشگاه مربوطه به عنوان همان مالیاتی حساب میشود که قرار است به دولت بپردازد و از سوی دیگر برخی مشوقهای مالیاتی هم برای اینگونه تحقیقات و پژوهشهای کاربردی مسئلهمحور و خلاقانه لحاظ شده است.
رئیس دانشگاه لرستان در سخنانش، از گسترش همکاریهای پژوهشی، تحقیقاتی و فناوری کاربردی و مسئلهمحور بین دانشگاه لرستان و شرکت مخابرات استان لرستان، استقبال کرد.
سایر اعضای حاضر در این نشست از جمله معاونان دانشگاه لرستان نیز دیدگاهها و نقطهنظرات خود را در راستای گسترش همکاریها بین دانشگاههای استان لرستان و شرکت مخابرات استان، بیان کردند.