عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان دبیر علمی خانه فناور محیط‌زیست استان لرستان شد

۱۴۰۳/۰۴/۲۷

دکتر مرتضی قبادی، عضو هیئت علمی گروه محیط‌زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان به‌عنوان دبیر علمی خانه فناور محیط زیست استان لرستان انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مرتضی قبادی، عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان با توجه به آرای ماخوذه اکثریت اعضای شورای سیاست‌گذاری خانه فناور محیط زیست استان لرستان، به عنوان دبیر علمی این خانه انتخاب شد.

براساس شیوه‌نامه سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای ایجاد و فعالیت خانه‌های فناور محیط زیست، در هر استان تنها یک خانه فناور محیط زیست فعالیت دارد و این خانه فناور، محلی برای نشست‌های علمی و تخصصی به منظور تحلیل و بررسی چالش‌ها و نیازهای محیط زیست، شناسایی راهکارهای فناورانه برای حفاظت از محیط زیست و حمایت از ایده‌ها و یافته‌های مبتنی بر پژوهش و فناوری از طرف نخبگان و صاحب‌نظران حوزه محیط زیست است.

دکتر قبادی دارای مدرک دکترای محیط زیست از دانشگاه تهران و در حال حاضر مدیر اجرایی خانه محیط زیست دانشگاه لرستان است.

خانه محیط زیست دانشگاه لرستان در نخستین جشنواره ملی خانه‌های برتر محیط زیست کشور در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، به عنوان خانه برتر محیط زیست استان لرستان، معرفی شد.

دکتر علی حقی‌زاده، رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان این انتخاب را به دکتر قبادی و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، شادباش گفت.

دکتر حقی‌زاده تصریح کرد: «حمایت از نخبگان و شایستگان استان لرستان در حوزه محیط زیست از جمله رسالت‌های جامعه‌محور دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان است».

قبادی

۱۴۰۳/۰۴/۲۷ - ۱۵:۵۶