نشست مدیر حفاظت آزمون لرستان با مدیران حفاظت آزمون شهرستان‌های استان با موضوع کنکور سراسری برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۰۲

نشست مدیر حفاظت آزمون استان لرستان (یوسف عباسی) با مدیران حفاظت آزمون شهرستان‌های استان لرستان، به میزبانی مدیریت حراست دانشگاه لرستان با موضوع برنامه‌ریزی هرچه بهتر برای برگزاری نوبت اول آزمون کنکور سراسری، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز یکشنبه، دوم اردیبهشت‌‌ماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد یوسف عباسی، مدیر حراست دانشگاه لرستان و مدیر حفاظت آزمون کل استان لرستان، نکات جدید حفاظتی و حراستی درباره صیانت از سلامت آزمون کنکور سراسری را بیان کرد.

پس از گفته‌های عباسی، مدیران حفاظت آزمون شهرستان‌های استان لرستان نیز هر کدام دیدگاه‌ها و پرسش‌‌‌های خود را درباره حفاظت آزمون کنکور سراسری، بیان کردند.

مدیر حراست دانشگاه لرستان که مدیریت حفاظت آزمون استان لرستان را بردوش دارد به پرسش‌‌های حاضران در نشست، پاسخ داد.

وی بر اجرای دقیق شیوه‌نامه‌ها، قوانین و مقررات ابلاغی توسط مدیران حفاظت آزمون شهرستان‌های استان لرستان، تأکید کرد تا در نهایت، سلامت آزمون کنکور سراسری و رعایت حقوق داوطلبان و عدالت به شکل مطلوب اجرا شود.

گفتنی است نوبت اول آزمون کنکور سراسری در تاریخ‌‌های 6 و 7 اردیبهشت‌ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در حوزه‌های آزمون استان لرستان برگزار می‌شود.

داوطلبان در گروه‌های علوم تجربی، ریاضی، انسانی، هنر و زبان در نوبت‌های صبح و عصر به رقابت می‌پردازند.

نوبت دوم کنکور سراسری نیز در تاریخ‌های 7 و 8 تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

۱۴۰۳/۰۲/۰۲ - ۱۰:۱۵