نشست دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان با مدیر حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۰۱

نشست دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان (امیرحسین شاهوردی) با مدیر حوزه ریاست این دانشگاه (دکتر محسن رشیدی) با موضوع گفت‌وگو درباره برخی مطالبات و مشکلات صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز شنبه، اول اردیبهشت‌ماه سال جاری به میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

امیرحسین شاهوردی، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان در این نشست، درباره موضوعات گوناگون صنفی دانشجویان از جمله برخی مشکلات مربوط به سامانه جدید هوشمند سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان با دکتر رشیدی، گفت‌وگو کرد.

در این نشست، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان قول مساعد داد افزونه رزرو اضطراری در سامانه جدید هوشمند سرویس‌‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان، افزوده شود.

موضوع ساعت ورود دانشجویان دختر ساکن سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) دانشگاه لرستان از موضوعات مطرح شده توسط دبیر شورای صنفی دانشجویان در این نشست بود.

مطالبه شد سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان در روزهای تعطیل (پنج‌شنبه و جمعه) نیز فعالیت داشته باشند.

از دیگر موضوعاتی که در این نشست مطرح شد ضرورت ارتقای سیستم و زیرساخت اینترنت سراهای دانشجویی دانشکده کشاورزی، سرای دانشجویی فاطمه زهرا (س) مربوط به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سراهای دانشجویی مجتمع خوابگاهی کمالوند بود.

پس از آنکه دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان موضوعات را مطرح کرد دکتر محسن رشیدی، مدیر حوزه ریاست این دانشگاه اظهار امیدواری کرد با تعامل و هم‌افزایی بین تیم مدیریتی دانشگاه و شورای صنفی دانشجویان، بتوان روز به روز، نظام مسائل صنفی دانشجویان را کاهش داد.

وی تصریح کرد ریاست محترم دانشگاه لرستان (دکتر نظری) همواره بر رفع مشکلات صنفی تأکید کرده است و هماره شخصاً پاسخ‌گوی انتقادها، پیشنهادها و توصیه‌های دانشجویان در جهت افزایش رضایت دانشجویان بوده است.

۱۴۰۳/۰۲/۰۱ - ۲۱:۵۴