نشست جمعی از دانشجویان فعال تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه درباره سامانه جدید هوشمند ایاب و ذهاب برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۲۱

نشست جمعی از دانشجویان فعال در تشکل‌ها، کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان با رئیس دانشگاه لرستان درباره موضوع سامانه جدید هوشمند سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز سه‌شنبه، 21 فروردین ماه سال جاری در اتاق کار دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد این دانشجویان، پرسش‌ها، پیشنهادها، توصیه‌ها و انتقادات خود درباره سامانه جدید هوشمند سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان با رئیس دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

رئیس دانشگاه لرستان نیز در سخنانی توضیح داد سیستم جدید هوشمند ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان با هدف ارتقای بهره‌وری، نظم، کارآمدی و رضایت دانشجویان ایجاد شده است؛ زیرا واحد نقلیه دانشگاه لرستان بایستی بتواند براساس عنصر پیش‌بینی‌پذیری، برنامه‌ریزی قوی و اثرگذار و کارآمد برای ساماندهی هوشمند اتوبوس‌ها داشته باشد تا بهره‌وری و رضایت دانشجویان افزایش یابد.

این نشست گفت وگو محور بیش از یک ساعت تداوم یافت و علاوه بر رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی، دکتر محسن رشیدی، مدیر حوزه ریاست، دکتر حمید کشکولی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان و یوسف عباسی، مدیر حراست این دانشگاه نیز در آن حضور داشتند.

در روزهای اخیر نشست های مختلف گفت وگومحور و تبیینی دانشجویان دانشگاه لرستان با رئیس و معاونان این دانشگاه درباره سامانه جدید هوشمند سرویس های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شده است و رئیس دانشگاه لرستان از دانشجویان خواسته است هرگونه ابهام، پیشنهاد و انتقاد خود را به صورت مستقیم با تیم مدیریتی دانشگاه در میان بگذارند تا ایرادات این طرح جدید رفع شود و سامانه با سرعت و کارآیی بیشتری، فعالیت کند.

در این راستا، دانشجویان موافق و مخالف سامانه، دیدگاه‌های خود را با رئیس دانشگاه لرستان در نشست‌های مختلف، مطرح می‌کنند.

رئیس و معاونان دانشگاه لرستان از برگزاری اینگونه نشست‌های گفت‌وگومحور استقبال کرده‌اند.

۱۴۰۳/۰۱/۲۱ - ۱۳:۴۰