برگزیدگان مسابقه عکاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان تجلیل شدند

۱۴۰۳/۰۱/۲۱

مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و معاون وی، از برگزیدگان مسابقه عکاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در دفتر مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از دانشجویان برگزیده مسابقه عکاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه با حضور حسن صالحی‌راد، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی، مهدی امید معاون این مدیریت، مراد رحیمی، رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه لرستان و محمدامین حسنوند، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تقدیر شد.

این مسابقه را جامعه اسلامی دانشجویان با همکاری مدیریت پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به‌مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز با موضوع آزاد با عنوان عیدانه برگزار کرد و از دانشجویان رتبه‌های برتر تقدیر شد.

اسامی برگزیدگان:

_ دنیا فرشین؛ دانشجوی رشته مدیریت بازرگانی.

_ فاطمه چشم‌پنام؛ دانشجوی رشته حقوق.

_ زهرا رحمتی؛ دانشجوی رشته مترجمی عربی.

_ شیدا نورانی؛ دانشجوی رشته روانشناسی.

_ ستایش آسترکی؛ دانشجوی رشته حسابداری.

۱۴۰۳/۰۱/۲۱ - ۰۸:۱۴