نشست اساتید دانشگاه لرستان با موضوع مرکز آبشارشناسی روستای بیشه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۱/۱۹

نشست اساتید دانشگاه لرستان با موضوع برنامه‌ها و سیاست‌گذاری علمی، آموزشی مرکز آبشارشناسی روستای بیشه برای سال جدید، در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز چهارشنبه، 18 فروردین ماه سال جاری به منظور ارزیابی سیاست‌گذاری‌های سال گذشته و تدوین سیاست‌گذاری‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و گردشگری علمی سال جدید مرکز با هدف جذب هرچه بیشتر گردشگران علمی و آموزشی داخلی و خارجی برگزار شد.

در این نشست که به ریاست دکتر علی نوری و با حضور دکتر محسن رشیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و مدیر حوزه ریاست این دانشگاه، دکتر علی حقی‌زاده، عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه لرستان و رئیس این دانشکده، دکتر سیامک شرفی، عضو هیئت علمی جغرافیا دانشگاه لرستان، معاون جهاد دانشگاهی استان لرستان (آزادبخت) و سایر اعضاء برگزار شد درباره برنامه‌های سال جدید مرکز آبشارشناسی روستای بیشه و ارتقای کیفیت برنامه‌های پیشین، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

از جمله بر تداوم بازدیدهای علمی، گردشگری در سطوح مختلف دانشجویی و بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت محققان و پژوهشگران دانشگاهی استان برای ارتقای ظرفیت‌های علمی در مسیر جذب گردشگران علمی ملی و فراملی، تأکید شد.

همچنین، علاوه بر موضوع تداوم بازدید دانشجویان ایرانی دانشگاه لرستان همچون سال‌های گذشته، درباره بازدید دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) جدید این دانشگاه از آبشار و روستای بیشه به عنوان یک ظرفیت مهم گردشگری، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

روستای بیشه از مهم‌ترین ظرفیت‌های گردشگری طبیعی استان لرستان است که در 65 کیلومتری شرق خرم‌آباد قرار دارد.

۱۴۰۳/۰۱/۱۹ - ۱۲:۴۷