دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان برای حضور حداکثری در راهپیمایی روز جهانی قدس

۱۴۰۳/۰۱/۱۶

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت کرد در راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس، مشارکت و حضور حداکثری داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دعوت کرده است ساعت 11 صبح روز جمعه، 17 فروردین‌ماه سال جاری که روز جهانی قدس است در میدان شهدا خرم‌آباد، حضور حداکثری داشته باشند و همگام با سایر اقشار مختلف مردم، در راهپیمایی باشکوه این روز، شرکت نمایند.

دانشگاهیان دانشگاه لرستان بار دیگر با حضور خود در این راهپیمایی، انزجار خود از رژیم جعلی، غاصب و کودک‌کش صهیونیستی را اعلام می‌کنند و بر تداوم راه جهاد، مقاومت و شهادت برای آزادسازی قدس شریف و دفاع از ملت مظلوم و مقتدر فلسطین تأکید خواهند کرد.

۱۴۰۳/۰۱/۱۶ - ۰۸:۵۳