اجلاس سالانه مجمع بسیجیان لرستان با حضور استاندار و فرمانده سپاه استان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۱۲/۲۷

با حضور دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان، سردار نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، اجلاس سالانه مجمع بسیجیان استان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اجلاس، بعدازظهر روز یکشنبه، 27 اسفندماه سال جاری در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این اجلاس، دکتر فرهاد زیویار، استاندار لرستان، سردار باقری، فرمانده سپاه استان لرستان و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان سخنرانی کردند.

در این اجلاس، سرهنگ فریبرز حاتمی، جانشین ستاد تخصصی اقشار بسیج استان لرستان گزارشی از مهم‌ترین فعالیت‌های اقشار مختلف بسیج استان لرستان ارائه کرد.

در این اجلاس، کریم زینی‌وند، رئیس مجمع بسیجیان استان لرستان نیز در سخنانی علاوه بر اینکه گزارش فعالیت‌های یک‌ساله مجمع را بیان کرد خواستار شد نشست‌های منظم بین مجمع و کارگروه‌های مجمع در جهت ارائه راهکارها برای کاهش نظام مسائل و مشکلات استان لرستان با مقامات ارشد استان و مدیران استان به‌ویژه استاندار لرستان برگزار شود.

در این اجلاس، برخی پژوهشگران و دانشگاهیان عضو مجمع از جمله دکتر مهدی سلیمانی‌مطلق و دکتر احمد حقی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، طرح‌های خود را ارائه کردند.

طرح دکتر سلیمانی‌مطلق درباره وقایع متعدد سیلاب در تقویت منابع آب زیرزمینی بود و طرح دکتر احمد حقی درباره بهبود و ارتقای روش‌های حکمرانی برپایه مشارکت‌های سازمان‌های مردم‌نهاد و تاکید بر مبارزه با فساد اداری در استان ارائه شد.

بخشی از اجلاس نیز به تجلیل از بسیجیان مجمع اختصاص یافت.

۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۲۰:۰۱