جلسه رئیس و مسئولین دانشگاه لرستان با مدیر عامل آب و فاضلاب شهری لرستان

۱۳۹۵/۰۲/۰۷

صبح امروز ریاست و مسئولین دانشگاه لرستان در جهت مرتفع شدن برخی از مشکلات با مدیر عامل آب و فاظلاب شهری لرستان تشکیل جلسه دادند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان: صبح امروز و در محل دفتر ریاست دکتر خسرو عزیزی رئیس و مسئولین دانشگاه لرستان در جهت مرتفع شدن برخی از مشکلات با مهندس کرموند مدیر عامل آب و فاظلاب شهری لرستان تشکیل جلسه دادند.
دانشگاه لرستان با توجه به واقع شدن در حاشیه شهر همواره از مشکلات زیر ساختی به دلیل عدم سرویس دهی مناسب از سوی سازمانهای ذیربط رنج می برد و این موضوع ضمن اتلاف منابع مالی مشکلات حاشیه ای عدیده ای برای دانشگاه فراهم آورده است. ریاست دانشگاه لرستان در جهت مرتفع شدن این مشکلات تا کنون مکاتبات فراوانی با مدیران ارشد استان داشته است و در همین راستا نیز صبح امروز با حضور دکتر جعفری معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه و مهندس بهرامی مدیر امور عمرانی، جلسه ای با مهندس کرموند مدیر عامل آب و فضلاب شهری لرستان برگزار نمودند.

۱۳۹۵/۰۲/۰۷ - ۰۰:۰۰