بازدید رئیس دانشگاه لرستان از اردوی جهادی دانشجویان در بخش شاهیوند شهرستان چگنی

۱۳۹۴/۰۶/۱۶

پنجشنبه گذشته دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان به همراه دکتر یونسی مدیر اداره کل آموزشی دانشگاه از اردوی جهادی دانشجویان بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان:پنجشنبه گذشته دکتر عزیزی جهت تقویت روحیه دانشجویان و حمایت از اردوی جهادی به همراه دکتر یونسی راهی بخش شاهیوند از توابع شهرستان چگنی شدند و در جمع دانشجویان دانشگاه لرستان که در روستاهای این منطقه مستقر می باشند حاضر شدند.

در حال حاضر بیش از چهل نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه لرستان در 7 روستای منطقه شاهیوند مشغول به کارهای فرهنگی در زمینه های مختلف، آموزش به جوانان جهت ایجاد اشتغال، صنایع تبدیلی با توجه به امکانات موجود در روستا و همیاری در امور عمرانی می باشند از جمله پروژه های عمرانی می توان به همکاری با مردم روستای طالقان در تکمیل مسجد این روستا اشاره کرد.

لازم به ذکر است که این اردوی جهادی تا 18شهریور با حضور دانشجویان بسیجی ادامه دارد.

۱۳۹۴/۰۶/۱۶ - ۰۰:۰۰