برگزاری جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی

۱۳۹۳/۱۱/۲۵

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جشن بزرگ پیروزی انقلاب اسلامی همزمان با فرارسیدن 22 بهمن ماه، با حضور با شکوه خانواده های اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه این جشن با حضور ریاست محترم  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان و ریاست  محترم دانشگاه ، معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی ، معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جمعی از مدیران دانشگاه به همراه خانواده های محترم  اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

لازم به ذکر است این برنامه مورد استقبال افراد شرکت کننده قرار گرفت و پس از صرف شام و اجرای برنامه های طنز و موسیقی محلی لری ، مسابقه  ای توسط امور فرهنگی  و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد که هدایایی  به کارکنان و اعضای خانواده شان اهداء گردید. آخرین بخش این برنامه اجرای مراسم نور افشانی در شب پیروز انقلاب اسلامی بود.

۱۳۹۳/۱۱/۲۵ - ۰۰:۰۰