پیام تبریک ریاست دانشگاه لرستان به مناسبت 27 آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه

۱۳۹۳/۰۹/۲۶

از یادگارهای ارزشمند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نامگذاری 27 آذر، سالروز شهادت روحانی عالم و فداکار، شهید مفتح به عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه است. بزرگ مردی که به عنوان یک روحانی بخوبی توانسته بود با نسل جوان و دانشجویان دوره خود ارتباط برقرار کند تا جایی که مقام معظم رهبری در این خصوص می فرمایند: «تصادفی نیست که روز اتحاد دانشجو و روحانی یا روز اتحاد حوزه و دانشگاه، روز شهادت ایشان قرار داده شده است؛ چون انصافا حلقه وصلی بود». حال امروز چه حوزه و چه دانشگاه هرکدام به سهم خود باید بر این وحدت اهتمام داشته باشند چرا که اگر حوزه و دانشگاه که مراکز تربیت نسل فرهیخته و تحصیل کرده این آب و خاک می باشند به وظیفه خود به درستی عمل کنند، نسلی عالم به علوم مختلف و متعهد و پایبند به اصول مذهبی خواهیم داشت.

اینجانب ضمن گرامی داشتن یاد و خاطره شهید بزرگوار دکتر مفتح، فرا رسیدن 27 آذر سالروز وحدت حوزه و دانشگاه را به همه دانشگاهیان و جامعه حوزوی تبریک می گویم و موفقیت همگان را در راه رسیدن به وحدت حوزه و دانشگاه آرزو می کنم.

۱۳۹۳/۰۹/۲۶ - ۰۰:۰۰