پیام تسلیت سرپرست دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به‌مناسبت درگذشت رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان

۱۴۰۱/۰۲/۳۰

سرپرست دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، با صدور پیام مشترکی، درگذشت رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، دکتر غفارعلی محمودی را تسلیت گفتند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، دکتر غفارعلی محمودی به علت ایست قلبی به دیدار حق شتافت.

متن پیام تسلیت دکتر علی نظری و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت رئیس محترم دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان، جناب آقای دکتر حاج غفارعلی محمودی که از چهره‌های قرآنی، نیکوکار و مردم‌دار جامعه‌ی دانشگاهیان استان لرستان بودند باعث تأثر و اندوه فراوان شد.

ویژگی‌های بارز ایشان ترکیبی از تعهد به دین‌مداری، اخلاق، مردم‌داری، نیکوکاری و به‌کارگیری تخصص برای خدمت به جامعه‌ی اسلامی بود.

وجود این خصوصیات شخصیتی، ایشان را به چهره‌ای الگو از نظر علمی و اخلاقی تبدیل کرده بود.

فقدان این متخصص متعهد را به خانواده‌‌ی معزز ایشان، مجموعه‌ی کادر بهداشت و درمان استان لرستان، دانشگاهیان استان و مردم شریف لرستان، تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال، برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

۱۴۰۱/۰۲/۳۰ - ۱۶:۰۲