نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی برگزاری جشنواره اقوام ایران برگزار شد

۱۴۰۱/۰۹/۰۵

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی جشنواره اقوام ایران، به میزبانی مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست با همکاری مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان و جهاد دانشگاهی استان لرستان، در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

رویکرد جشنواره از نوع علمی است و در این نشست، درباره راهکارهای هرچه کیفی و علمی‌تر برگزار شدن جشنواره، دیدگاه‌های مختلف مطرح شد. همچنین، کمیته‌های تخصصی این جشنواره مشخص شدند. این کمیته‌ها عبارتند از: علمی، اجرایی و مالی.

مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، دکتر علی نوری، عضو هیئت علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی است.

در نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری جشنواره علمی اقوام، حجت‌الاسلام و المسلین دکتر عابدین درویشی‌پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی در سخنانی، برگزاری چنین جشنواره‌هایی را با رویکرد علمی باعث افزایش تراز موضوعات فرهنگی، اجتماعی، قومیتی با نگاه علمی و دانشگاهی دانست.

این جشنواره در اردیبهشت ماه سال 1402 همزمان با گرامیداشت روز خرم آباد برگزار خواهد شد.

در جشنواره قبلی نیز دانشگاه لرستان (حوزه کاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه) حضور فعال در طراحی و اجرای برنامه‌های دانشگاه‌محور و برگزاری نشست‌های تخصصی علمی، تخصصی داشتند که در مجموعه تاریخی و گردشگری فلک الافلاک خرم‌آباد برگزار شد.

در نشست هماهنگی جشنواره اقوام ایران، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، مدیرکل میراث فرهنگی استان (دکتر حسن پور)، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان (دکتر درویشی‌پور)، کارشناس فرهنگی ارشاد اسلامی استان (دکتر رحمتی)، مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان (دکتر نوری)، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان (آزادبخت) و تعداد دیگری از اعضای هیئت علمی دانشگاه حضور داشتند.

۱۴۰۱/۰۹/۰۵ - ۰۸:۴۳