مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان، خبر داد: اعضای هیئت علمی، درخواست پژوهانه را در «سامانه گلستان»، ثبت و پیگیری کنند

۱۴۰۱/۰۳/۰۴

مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان گفت:«اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان می‌توانند از این به بعد، درخواست‌های پژوهانه {گرنت} خود را به جای مراجعات حضوری، از طریق سامانه‌ی گلستان، ثبت و پیگیری کنند».

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر حسین حاتمی، توضیح داد:«در راستای توجه به کاهش مراحل، مدیریت زمان، حذف یا کاهش مراجعات حضوری، اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان می‌توانند درخواست‌های مربوط به پژوهانه خود را به صورت الکترونیکی و از راه سامانه گلستان انجام بدهند».

دکتر حاتمی، بیان کرد:«قبلا این مراحل به‌صورت مراجعه حضوری و تکمیل فرم‌های مربوطه انجام می‌شد که با پیگیری‌های انجام شده، از این به بعد، سامانه‌ی گلستان، ملاک است».

وی اظهار داشت:«همچنین اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه لرستان می‌توانند گردش کار درخواست‌های پژوهانه خود را در سامانه‌ی گلستان، مشاهده کنند».

روش کار، چگونه است؟

برای مشاهده آموزش درخواست پژوهانه از سامانه‌ی گلستان، بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
راهنمای درخواست پژوهانه از سامانه گلستان