دعوت به حضور در نشست علمی گرامیداشت هفته میراث فرهنگی

۱۴۰۱/۰۲/۳۱

نشست علمی به مناسبت گرامیداشت هفته میراث فرهنگی با حضور دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در محل ساختمان تاریخی باشگاه افسران واقع در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، به تاریخ اول خردادماه، از ساعت هشت صبح تا 14 با سخنرانی‌های مختلف، برگزار می‌شود.

حضور در این نشست، برای عموم آزاد است.

هفته میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از تاریخ 28 اردیبهشت‌ماه آغاز شده است.

نشست مشترک مناسبتی این هفته، با همکاری مشترک دانشگاه لرستان (معاونت پژوهش و فناوری) و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان برگزار می‌شود.

اسامی سخنرانان و موضوعات:

1_ دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان، استاد گروه زبان و ادبیات عرب، بررسی ادبی و فرهنگی میراث در اقوام مختلف و تأثیر آن‌ها در حال حاضر.

2_ دکتر علی سجادی، استادیار پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، گونه‌شناسی معماری آرامگاهی در زاگرس میانی.

3_ دکتر ایرج مغفوری مقدم، دانشیار گروه زمین‌شناسی دانشگاه لرستان، ارتباط و تأثیر عوامل زمین‌شناسی در حوادث تاریخی.

4_ دکتر عبدالرضا رشنو، استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه لرستان، هوش مصنوعی در میراث فرهنگی و گردشگری.

5_ دکتر محمد بهرامی، استادیار گروه باستانشناسی دانشگاه لرستان، نتایج اولیه مطالعات باستانشناختی منطقه میانکوه شهرستان پلدختر.

6_ دکتر عطا حسن‌پور، باستان‌شناس اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان، آب‌بناهای تاریخی لرستان گنجینه‌ای از هنر و معماری باستان.

7_ مهرداد زرین‌جویی، مدیر موزه فرهنگ و زبان لرستان، جانمایی گونه‌های زبانی لرستان.

۱۴۰۱/۰۲/۳۱ - ۱۳:۴۷