اعضای جدید هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و کارگروه بررسی صلاحیت عمومی، منصوب شدند

۱۴۰۱/۰۳/۰۴

اعضای جدید هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و کارگروه بررسی صلاحیت عمومی، با حضور سرپرست دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، احکام انتصاب خود را دریافت کردند و از اعضای پیشین، تقدیر شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، عصر روز چهارشنبه، 4 خردادماه در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان، رئیس هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی است و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، عضو حقوقی این هیئت است.

اسامی انتصاب‌های جدید، براساس حروف الفبا، به این شرح است:

1ـ دکتر حسین حاتمی؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب.

2ـ دکتر غلام‌حسین حسینی؛ عضو حقیقی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی.

3ـ دکتر احمد حقی؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب.

4ـ دکتر محمد حیاتی؛ عضو حقوقی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه).

5ـ حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا خدایی؛ عضو حقیقی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی.

6ـ دکتر فاطمه رضایی؛ عضو حقیقی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی.

7ـ دکتر اسماعیل رک‌رک؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب.

8ـ دکتر حسن زمانیان؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب.

9ـ دکتر نعمت شمس؛ عضو حقیقی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی.

10ـ دکتر عزت‌اله قدم‌پور؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب (ابقاء).

11ـ دکتر حسین محمودی؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب.

12ـ دکتر اردشیر منظمی؛ عضو حقیقی کارگروه بررسی صلاحیت عمومی.

13ـ دکتر علی‌حیدر نصرالهی؛ عضو حقیقی هیئت اجرایی جذب.

همچنین، دکتر اسماعیل رک‌رک، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان به‌عنوان دبیر هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، انتخاب شد.

از اعضای پیشین از جمله دکتر محمد جعفری و دکتر احسان رشیدیان، تجلیل شد.

دکتر علی نظری، سرپرست دانشگاه لرستان در این نشست گفت:«فعالیت هیئت اجرایی جذب یک فعالیت بسیار مهم است».

دکتر نظری توضیح داد:«هیئت اجرایی جذب باید یک تحلیل براساس داده‌ها درباره نقاط ضعف و نقاط قوت، تهیه کند و نقش سیاستگذاری هم داشته باشد».

وی افزود:«حساسیت فعالیت هیئت اجرایی جذب، بسیار بالاست و همه باید تلاش کنیم عدالت و قانون، مبنا برای فعالیت‌ها باشد».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، در این نشست گفت:«در زمینه‌ی رعایت حق افراد، فعالیت هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی و کارگروه بررسی صلاحیت عمومی، بسیار اهمیت دارد».

دکتر حاتمی‌کن‌کبود، توضیح داد:«همواره به علت حساسیت موضوع، بایستی دقت‌ها در جذب را براساس اصول شرع، عدالت و قانون، تقویت کرد».

همچنین، اعضای جدید هیئت اجرایی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و کارگروه بررسی صلاحیت عمومی، با حضور در محل مزار سه شهید گمنام دانشگاه لرستان، به مفام شامخ شهیدان والامقام، ادای احترام کردند.

۱۴۰۱/۰۳/۰۴ - ۲۳:۰۵