آیین معارفه سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد/ تکریم رئیس پیشین

۱۴۰۱/۰۲/۳۱

آیین معارفه سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان و تکریم رئیس پیشین دانشکده، برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز شنبه، 31 اردیبهشت‌ماه، با حضور سرپرست دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر اسماعیل رک رک، مشاور سرپرست دانشگاه لرستان در امور یاوران علمی (کارکنان) و رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه، میثاق حیدری و جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، آیین معارفه دکتر رضا سپهوند، به‌عنوان سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان برگزار شد و از دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس پیشین دانشکده مدیریت و اقتصاد، قدردانی شد.

دکتر رضا سپهوند با مرتبه‌ی علمی «استاد تمام»، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مدیریت (دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان) است.

سرپرست دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر علی نظری، در این آیین، گفت:«نقش دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان در کاهش نظام مسائل اقتصادی استان، بایستی یک نقش اثرگذار باشد».

دکتر نظری، بیان کرد:«متناسب با شعار سال که تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین است فعالیت‌های دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان بایستی، چند برابر شود».

وی تشریح کرد:«همچنین دانشکده‌ها علاوه بر گسترش همکاری‌های کاربردی برون دانشگاهی بایستی در کاهش نظام مسائل درون دانشگاهی و سازمانی، راهکارهای علمی و کاربردی ارائه کنند».

سرپرست دانشگاه لرستان از دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس پیشین دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان به خاطر انجام خدمات مختلف در مدت مسئولیت، سپاس‌گزاری و تقدیر کرد.

دکتر مسعود طاهری‌نیا، رئیس پیشین دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان نیز یک گزارش عملکرد از مجموع فعالیت‌های انجام شده ارائه کرد.

از جمله اینکه تولید مقالات مختلف علمی در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان در بین دانشکده‌ها متناسب با تعداد اعضای هیئت علمی دانشکده، سرآمد بوده است.

همچنین، دکتر رضا سپهوند، سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه لرستان، اظهار امیدواری کرد بتواند در ارتقای شاخص‌های مختلف کاری، موفق باشد.

۱۴۰۱/۰۲/۳۱ - ۱۶:۰۰