ورود - عضویت
در صورتی که هنوز عضو سایت نشده اید، از طریق عضویت اقدام نمائید! close
امروز: شنبه ٠٩ ارديبهشت ١٣٩٦
خانه
بهمن پری زادیان کاوان
آخرین مدرک تحصیلی: دکترا
رشته تحصیلی: علوم دامی
رتبه علمی: استادیار
گروه آموزشی: گروه آموزشي مهندسي کشاورزي علوم دامي
دانشکده: کشاورزی
ایمیل دانشگاهی: parizadian.b@lu.ac.ir
ایمیل غیر دانشگاه:
وبسایت شخصی:
سوابق علمی و تحصیلی
مقالات علمی پژوهشی
  1. Study the Effects of Different Levels of Energy and L-carnitine on Meat Quality and Serum Lipids of Japanese Quail

  2. of Different Levels of L-carnitine Supplementation on Egg Quality and Blood Parameters of Laying Japanese Quail

  3. Investigation the Effects of Dietary L-Carnitine Supplementation on Characteristics of Rooster Semen During Liquid Storage

  4. Effect of dietary L-carnitine supplementation on semen characteristics of male Japanese quail

  5. Comparison of the Effects of Clinoptilolite and Sodium Zeolite A on Tibia Bone Mineralisation and Calcium and Phosphorus Utilisation in Broiler Chicks

  6. The Impact of Organic Selenium Supplementation on Rooster Semen Quality in Liquid Condition

  7. Effects of Physical Sizes of Clinoptilolite on Protein Efficiency Ratio, Intestinal Morphology and Growth Indices of Broilers

  8. - Effects of Physical Size of Clinoptilolite on Growth Performance, Serum Biochemical Parameters and Litter Quality of Broilers in the Growing Phase

  9. تأثیر اندازه و سطوح مختلف کلینوپتیلولیت در جیره بر فعالیت آنزیم‏های گوارشی، خصوصیات استخوان درشت‏نی و لاشه جوجه‏های گوشتی

  10. مطالعه تأثیر اندازه فیزیکی کلینوپتیلولیت بر بافت شناسی کبد، خصوصیات لاشه و میزان فعالیت آنزیم‏های خون جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با جیره‏های آلوده شده با آفلاتوکسین

  11. بررسی خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه‏های خونی بلدرچين‏های نر ژاپني تغذیه‏شده با مکمل غذایی ال-كارنيتين

  12. سطوح مختلف انرژی و ال-كارنيتين جیره‏ای بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ترکیب خون بلدرچين‏های ژاپني

  13. - بررسی کیفیت اسپرم بلدرچین‏های ژاپنی تغذیه شده با سطوح مختلف ال-کارنیتین در شرایط نگهداری مایع

  14. تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E و C در رقیق کننده های شیر و تریس بر خصوصیات اسپرم قوچ آتابای در شرایط مایع

  15. تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E و C در رقیق کننده های شیر و تریس بر خصوصیات اسپرم قوچ آتابای در شرایط منجمد

  16. تاثير سطوح مختلف گليسرول بر خصوصيات اسپرم منجمد قوچ زل در رقيق كننده هاي تريس و سيترات

  17. تأثیر پروبیوتیک بر عملكرد و فراسنجه‌هاي ایمنی جوجه‌هاي گوشتي

  18. تأثير تزريق هورمون‏هاي اکسی توسین و گنادوتروپين جفت اسب بر خصوصيات مني قوچ زل در فصل غير توليد مثلي

سایر مقالات چاپ شده
  1. The effect of physical size of clinoptilolite (natural zeolite) on growth indices of young broilers

  2. تأثیر اندازه فیزیکی کلینوپتیلولیت بر شاخص‏های رشد جوجه‏های گوشتی

  3. بررسی پارامترهای خونی جوجه‏های گوشتی جوان تغذیه شده با سطوح و اندازه‏های مختلف کلینوپتیلولیت

  4. بررسی تأثیر سطوح مختلف ضایعات ماکارونی بر عملکرد جوجه‎های گوشتی

  5. تأثیر سطوح مختلف انرژي بر كيفيت گوشت بلدرچين ژاپني

  6. بررسی اثرات گیاهان دارویی بر جمعیت میکروبی جوجه‏های گوشتی

  7. کمپوست کردن اجساد طیور

  8. مقایسه تأثیر رقیق کننده‎های مختلف بر خصوصیات اسپرم قوچ آتابای در شرایط نگهداری مایع

  9. محدودیتها و راهکارهای استفاده از کنجاله آفتابگردان در تغذیه طیور

  10. استفاده از ترکیبات بتا آدرنرژیک آگونیست در تغذیه جوجه های گوشتی

  11. بررسی تاثیر سطوح مختلف ویتامین های E و C در رقیق کننده های شیر و تریس بر خصوصیات اسپرم قوچ آتابای در شرایط مایع

  12. مدیریت گله های طیور در شرایط استرس گرمایی

  13. راهکارهای بهبود کیفیت گوشت دام و طیور

  14. بررسي تاثير فيزيولوژيك تركيب بتا آدرنرژيك آگونيست بر تركيب لاشه و پارامترهاي خوني جوجه هاي گوشتي

  15. Effect of various levels of Vitamins E and C in milk and tris extenders on characteristics of Atabay ram semen in frozen condition

  16. برسي تاثير سطوح مختلف گليسرول بر خصوصيات اسپرم قوچ زل در رقيق كننده هاي تريس و سيترات در شرايط منجمد

  17. تأثیر سطوح مختلف پروتئین و متیونین بر بازده استفاده از انرژی و پروتئین در بلدرچین ژاپنی

  18. بررسی پاسخ رشد و بازدهی اقتصادی بلدرچین‏های ژاپنی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

  19. كاربردهاي بيوتكنولوژي در علوم دامي

  20. تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین جیره‏ بر شاخص‏های تحرک و زنده‏مانی اسپرم بلدرچین‏ ژاپنی

  21. بررسی امکان افزایش کیفیت و ماندگاری گوشت طیور به‏وسیله کاهش مقدار چربی خام

  22. راهکاری جهت کاهش آلودگی مواد خوراکی به سم آفلاتوکسین: استفاده از سنگ‏های رسوبی

  23. ارزیابی کارآیی هضم‏پذیری پروتئین، کلسیم و راندمان استفاده از پروتئین جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با اندازه‏های متفاوت سنگ‏های رسوبی

  24. بررسی شاخص‏های مرتبط با سلامت کبد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با جیره‏های آلوده شده با آفلاتوکسین

  25. ارزیابی کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های آلوده و غیرآلوده به آفلاتوکسین

  26. بررسی تاثیر تزریق عصاره مرزه خوزستانی در دوره جنینی بر درصد جوجه درآوری و وزن جوجه های گوشتی

  27. تاثیر پودرهای سیر، سیاهدانه و نعناع وحشی بر عملکرد رشد و اندام های داخلی جوجه های گوشتی

پایان نامه ها
  1. بررسی اثر شدت های مختلف میدان های الکترومغناطیسی پیش از انکوباسیون روی برخی فاکتورهای خونی جوجه یکروزه گوشتی

شرکت در همایش ها، ارائه مقاله به صورت سخنرانی، پوستر و...
  1. 3rd International Veterinary Poultry Congress

  2. 3rd Iran International Zeolite Conference

  3. پنجمین كنگره علوم دامي ایران

  4. چهارمین كنگره علوم دامي ایران

  5. نخستین سمینار تخصصی صنعت طیور کشور

  6. همايش مباحث نوين در صنعت پرورش طيور

  7. دومين همايش ملي كشاورزي بوم شناختي ايران

  8. چهارمين سمينار منطقه اي امنيت غذايي

  9. سومين كنگره علوم دامي كشور

  10. EAAP Annual meeting 2009

  11. دومين همايش علمي-پژوهشي درون دانشگاهي گرگان

  12. همایش ملی مدیریت کشاورزی

  13. نخستین سمینار تخصصی صنعت طیور کشور

  14. اولين همايش سراسري دانشجويي بيولوژي و دنياي نوين

  15. اولين سمینار ملی بلدرچین کشور

  16. دومين سمينار ملي امنيت غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد سوادكوه

کتب منتشر شده
  1. خوراک و خوراک دادن دام و طیور

  2. حیات در دستگاه گوارش دام و طیور

افتخارات کسب شده
    پروژه ها و طرح های پژوهشی
    1. بررسی تاثیر تزریق عصاره مرزه خوزستانی در دوره جنینی بر درصد جوجه‏درآوری و وزن جوجه‏های گوشتی

    2. بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی و ال کارنیتین بر عملکرد، پارامترهای خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی.

    3. تاثیر سطوح مختلف ال کارنیتین بر خصوصیات اسپرم بلدرچین در رقیق کننده های شیر، تریس و سیترات در شرایط نگهداری مایع

    سوابق تدریس دانشگاهی و غیر دانشگاهی
    1. بیوشیمی- تغذیه پیشرفته پروتئین-روش تحقیق- هضم و متابولیسم- تغذیه طیور- عوامل محیطی و تنش

    2. سوابق اجرایی
        جزوات دانشگاهی
        علاقه مندی ها
        1. کیفیت محصولات دامی اسیدهای آمینه افزودنی ها در تغذیه

        اطلاعات تکمیلی