ورود - عضویت
در صورتی که هنوز عضو سایت نشده اید، از طریق عضویت اقدام نمائید! close
امروز: يکشنبه ١٠ ارديبهشت ١٣٩٦
خانه
علي کياني
آخرین مدرک تحصیلی: دكترا
رشته تحصیلی: تغذيه و فيزيولوژي دام
رتبه علمی: دانشیار
گروه آموزشی: گروه آموزشي مهندسي کشاورزي علوم دامي
دانشکده: کشاورزی
ایمیل دانشگاهی: kiani.a@lu.ac.ir
ایمیل غیر دانشگاه: asglu86@gmail.com
وبسایت شخصی: https://www.researchgate.net/profile/Ali_Kiani
سوابق علمی و تحصیلی
  1. دکتری تغذیه و فیزیولوژی دام- دانشگاه کپنهاک- دانمارک

  2. کارشناسی ارشد تغذیه دام- دانشگاه تربیت مدرس-ایران

  3. کارشناسی تولیدات دامی-دانشگاه شهید چمران اهواز-ایران

مقالات علمی پژوهشی
  1. Cholesterol content and fatty acid composition of Longissimus dorsi and Biceps femoris muscles of an indigenous goat: effect of live weight at slaughter

  2. Differential metabolic and endocrine adaptations in llamas, sheep, and goats fed high- and low-protein grass-based diets

  3. Energy metabolism and methane production in llamas, sheep and goats fed high and low quality grass-based diets

  4. تأثیر مصرف تفاله مرزه خوزستانی بر غلظت لیپوپروتئین¬ها، تری¬گلیسرید و کلسترول خون بره¬های پرواری

  5. Effects of artichoke (Cynara scolymus L.) extract on antioxidant status in chicken thigh meat

  6. Effects on production performance and fatty acids composition of longissimus muscle of feeding dried de-oiled Satureja khuzistanica in Farahani finishing lambs.

  7. Comparative analysis of fatty acid composition of yolk lipids in indigenous and conventional chicken eggs

  8. Effect of energy source on some hydrolytic enzymes activities in different fractions of rumen liquor and N retention in sheep fed diet containing heat-processed broiler litter

  9. Programming of intermediate metabolism in young lambs affected by late gestational maternal undernourishment

  10. Long-term effects of foetal undernutrition on intermediary metabolism in growing lambs

  11. Temporal changes in plasma concentration of leptin , IGF1, Insulin and metabolites under extended fasting and re-feeding in growing lambs

  12. Plasma levels of anabolic hormones in suckling lambs are affected by late gestational nutrition

  13. تأثير مصرف تفاله مرزه خوزستاني بر غلظت ليپوپروتئين ها، تري گليسريد و كلسترول خون بره هاي پرواري

  14. Origins of non-metabolicable disease in early life nutrition

  15. Partition of late gestation energy expenditure in ewes using indirect calorimetry and linear regression

  16. Impact of energy and protein restriction on energy expenditure of gestation in twin –bearing ewes

  17. Effect of undernutrition in foetal life on energy expenditure

سایر مقالات چاپ شده
پایان نامه ها
  1. تاثیر محدودیت مصرف پروتئین در اواخر آبستنی میش بر کمیت و کیفیت و اغوز و شیر در میش-معصومه قائد رحمتی

  2. تعیین و مقایسه نسبت اسیدهای چرب امگا- 3 به امگا-6 در شیر گاوداری¬های صنعتی و روستایی شهرستان خرم آباد-عباس میار کیانی

  3. تاثیر افزودن ماست ترش و خمیر ترش بر روی کیفیت سیلوی ذرت علوفه ای-روزبه فلاح

  4. ساختار مولکولی -شیمیایی و تجزیه پذیری علف حشک یونجه استان کردستان به روش in situ -هانا شیخ احمدی

  5. تأثیر مصرف بلوک¬های اوره- ملاس بر غلظت اوره در شیر گاوهای پرورش یافته در شرایط روستایی-ناهید یوسفی

  6. تاثیر تغذیه بر نسبت اسید های چرب غیر اشباع به غیر اشباع در گوشت ران گوساله-علی یاری زاده

  7. اثر سطوح مختلف تقاله اسانس گیری شده گیاه مرزه در جیره غذایی بر پروفیل اسیدهای چرب گوشت بره های پرواری-حسین کریمی

  8. بررسی تاثیر مصرف تقاله اسانس گیری شده مرزه خوزستانی بر غلظت لیپوپروتین های سرم در بره های پرواری-زینب کوه نشین

  9. تأثیر خوراندن عصاره آرتیشو از طریق آب آشامیدنی در دوره رشد بر میزان پایداری لیپیدها درگوشت ران جوجه های گوشتی-مریم میردریکوندی

  10. تاثیر وزن کشتار بر ترکیبات شیمیایی کلسترول و پروفیل اسیدهای چرب گوشت بز-هوشنگ شکری

  11. مقایسه تأثیرات عصاره برگ زیتون با ویتامین C و E بر درصد تحرک و سلامت غشای اسپرم و غلظت TBARS در اسپرم گاو-شهین مظاهری

  12. تأثیر افزودن مکمل موننسین و متافیکس بر تخمیر شکمبه و فراسنجه¬های خون گاوهای هلشتاین-یونس ستاری

  13. تأثیر افزودن مکمل موننسین با و یا بدون متافیکس به جیره ¬بر قابلیت هضم موادمغذی، تولیدشیر، ترکیب و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین-قاسمی

  14. تاثیر افزودن یونوفر موننسین ومتافیکس بر فراسنجه های خونی بره¬های پرواری توده فراهانی-علی اسدی

  15. تاثیرات موننسین با و بدون اسیدهای آلی دی کربوکسیلیک بر صفات عملکردی و قابلیت هضم مواد مغذي در بره های پرواری توده فراهانی-احسان ولی پور

  16. تاثیر افزودن موننسین با و بدون متافیکس بر فراسنجه¬های تخمیر شکمبه و الگوی اسیدهای چرب گوشت بره¬های پرواری فراهانی-محمد تقی علیپور

  17. تأثیرات ترتیب خوراک دهی و فرآوری غلات بر مقاومت به انسولین در مادیان های بالغ عربی-منا امیری

شرکت در همایش ها، ارائه مقاله به صورت سخنرانی، پوستر و...
  1. Higher energy expenditure in nutritionally programming offspring in later life in sheep

کتب منتشر شده
    افتخارات کسب شده
      پروژه ها و طرح های پژوهشی
      1. بررسی رابطه گونه دام ،نوع تغذیه و فصل کشتار بر نسبت اسیدهای چرب امگا-3 به امگا-6 در گوشت قرمز- دانشگاه علوم پزشکی لرستان-90-21م

      2. ارزیابی پیشامد محدودیت پروتیین میشهای آبستن بر غلظت پلاسمایی برخی پارامترهای خونی بره ها- دانشگاه لرستان-90-3م

      3. نسبت اسیدهای چرب خانواده امگا- 6 : امگا-3 در تخم مرغ صنعتی و بومی در شهرستان خرم آباد-دانشگاه لرستان-91-5م

      4. تاثیر مصرف بلوک های اوره - ملاس بر عملکرد تولید شیر گاوهای بومی-دانشگاه لرستان-91-5م

      5. مقایسه میزان کلسترول و پروفیل اسیدهای چرب گوشت بز در دو وزن کشتار -صندوق حمایت از پژوهشگران و فن آوران کشور -94-11م

      سوابق تدریس دانشگاهی و غیر دانشگاهی
      1. بیوانرژیتیک در تغذیه- مقطع دکتری

      2. هضم و متابولیسم-مقطع کارشناسی ارشد

      3. تغذیه دام پیشرفته (کربوهیدرات ها و چربی ها)- مقطع دکتری

      4. فیزیولوژی تغذیه -مقطع کارشناسی ارشد

      5. تغذیه نشخوارکنندگان-مقطع کارشناسی ارشد

      6. تغذیه دام تکمیلی -مقطع کارشناسی ارشد

      7. روش تحقیق-مقطع کارشناسی ارشد

      8. اندوکرینولوژی دستگاه گوارش-مقطع کارشناسی ارشد

      9. خوراک و خوراک دادن-مقطع کارشناسی

      10. اصول تغذیه دام و طیور-مقطع کارشناسی

      11. تغذیه گاو شیری-مقطع کارشناسی

      12. تغذیه نشخوارکنندگان کوچک-مقطع کارشناسی

      13. سوابق اجرایی
        1. معاون آموزشی دانشکده کشاورزی

        2. مدیرگروه علوم دامی

        جزوات دانشگاهی
        علاقه مندی ها
        1. فیزیولوژی تغذیه

        2. تغذیه نشخوارکنندگان

        3. تغذیه اسب

        4. برنامه ریزی متابولیکی

        5. بیوانرژیتیک

        اطلاعات تکمیلی