اسامی هشت عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا

۱۴۰۳/۰۷/۰۵

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: «تعداد ۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند؛ در این رابطه، تعداد پنج نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه از سال ۱۳۹۸ تاکنون به مدت پنج دوره همواره به‌عنوان دانشمندان برتر انتخاب شده‌اند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مصطفی کرم‌پور، در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر، توضیح داد: «بر اساس گزارش سالیانه منتشر شده از طرف الزویر در سال ۲۰۲۴ که با همکاری پایگاه استنادی اسکوپوس و دانشگاه استنفورد بر مبنای شاخص‌های استنادی از جمله تعداد مقالات تألیفی، ارجاعات، استنادها، H-index و سایر شاخص‌های علمی انجام شده است تعداد هشت نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند».

دکتر کرم‌پور، تشریح کرد: «اسامی هشت عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان که در این جمع قرار گرفته‌اند براساس حروف الفبا، به این شرح است:

1_ دکتر محسن ایزدی؛ مهندسی مکانیک. (۵ دوره دانشمند برتر).

۲. دکتر حمزه امیری؛ زیست شناسی (٢ دوره دانشمند برتر).

۳_ دکتر امیرحمزه حقی‌آبی؛ مهندسى آب. (۵ دوره دانشمند برتر)

۴_ دکتر مسعود رحمتی؛ تربیت بدنی.

۵_ دکتر علی فرمانی؛ مهندسی برق الکترونیک (۵ دوره دانشمند برتر).

6_ دکتر سعید فرهادی؛ شیمی معدنى (۵ دوره دانشمند برتر).

۷_دکتر يعقوب منصورپناه؛ شیمی کاربردی (۵ دوره دانشمند برتر).

۸_ دکتر علی میر؛ مهندسی برق الكترونيك (٢ دوره دانشمند برتر).

به این ترتیب، در تازه‌ترین رتبه‌بندی، تعداد ۸ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند».

۱۴۰۳/۰۷/۰۵ - ۰۹:۰۲