فراخوان ثبت‌نام آزمون‌های بسندگی زبان و HSE دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۷/۰۷

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان گفت: «پنجمین دوره آزمون بسندگی زبان دانشگاه لرستان (LUEPT) و آزمون HSE (بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست) این دانشگاه در تاریخ 25 مهرماه سال جاری برگزار می‌شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی فروهرمهر توضیح داد: «آزمون های مذکور در سالن امتحانات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار می‌شوند».

دکتر فروهرمهر، تشریح کرد: «ثبت‌نام برای شرکت در این آزمون‌ها از تاریخ 15 تا 20 مهرماه سال جاری است».

وی بیان کرد: «هزینه ثبت‌نام برای آزمون بسندگی زبان برای هر نفر 300 هزار تومان است؛ هزینه آزمون HSE برای هر نفر یکصد هزار تومان است».

مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان ادامه داد: «ساعت آزمون HSE از 8:30 تا 9:30 صبح خواهد بود؛ ساعت آزمون بسندگی زبان نیز از 10 تا 12 صبح است که هر دو در تاریخ 25 مهرماه سال جاری برگزار می‌شوند».

دکتر فروهرمهر افزود: «متقاضیان شرکت در این آزمون‌ها بایستی به آدرس زیر در پیام‌رسان ایتا مراجعه کنند:

۱۴۰۳/۰۷/۰۷ - ۰۹:۲۳