پیام تسلیت رییس دانشگاه لرستان به مناسبت رحلت حضرت آیت الله مهدوی کنی

بسمه تعالي

اذا مات العالم ثلم في الاسلام ثلمة لايسد‌ها شيء

خبر رحلت عالم و عارف بزرگ
حضرت آیت الله مهدوی کنی مایه تاسف و تالم فراوان گردید. نقش موثر ایشان در تبیین و تبلیغ اسلام ناب محمدی (ص) و تلاشهای بی قفه شان در مسیر کمال انسانی و ترویج صفات الهی در جامعه بر هیچکس پوشیده نیست.

مسئولیت‌های این عالم ربانی در طول حیات پربارشان: عضویت در شورای انقلاب، فرماندهی کمیته‌های مرکزی انقلاب، فقهای شورای نگهبان، وزارت کشور، نخست وزیری، نمایندگی حضرت امام در موارد مختلف و شورای بازنگری قانون اساسی، تولیت حوزه علمیه مروی تهران ونیز جامعه روحانیت مبارز، ریاست مجلس خبرگان رهبری، تدریس در مراکز علمی کشور از جمله دانشگاه امام صادق(ع) و تعلیم و تربیت نیروهای مومن و متعهد برای جبهه فکری انقلاب اسلامی و رهبری جریان‌های سیاسی خط امام و رهبری بود.

بدین وسیله رحلت جانگذار این عالم ربانی را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج) و مقام معظم رهبری ، مراجع عظام، حوزه‌های علمیه و کلیه دانشگاهیان بخصوص جامعه دانشگاهی دانشگاه لرستان تسلیت گفته و از خداوند متعال علو درجات معظم له را مسئلت می‌نماییم.

دکتر خسرو عزیزی

رییس دانشگاه لرستان